top of page

Taraftar - Futbolcu Forması Arasındaki Fark Nelerdir?

Güncelleme tarihi: 18 Ara 2022





Futbolcu formaları profesyonel kalıplara göre hazırlanması sebebiyle slim fit yapıya sahip olup sipariş verirken buna dikkat etmeniz önemle rica olunur. Maç formaları delikli - mikro fiber kumaşa sahiptir. Kulüp tasarımları bazında değişkenlik göstermekle birlikte genelde maç forması logoları embroid tarzda oluyor.




Genel olarak iki ürünün pek çok benzer görünümü vardır. Fakat detaylı kısımlarında bir çok fark vardır. Logolarda kullanılan teknoloji aynı değildir. Futbolcu formalarındaki logolar basılmadan önce sıcak baskı teknolojisi ile formalar üzerine basılmaktadır. Bir çok dizaynda da olduğu gibi formanın hafifliği ve vücut üzerinde dar bir kesime sahip olması. Taraftar formasında ise formaların daha ucuz olması ile beraber, daha düşük teknoloji kullanılarak direk dikiş ve baskı yöntemi ile üretilmektedir.




Bedenleri aynı değildir, futbolcu forması dar kesimdir. Futbolcu forması termal bir kumaşa sahiptir, nefes alan kumaşa sahiptir. Yapıları aynı değildir, taraftar formaları tek tiptir oyuncu formalarının yapıları her zaman ürüne göre değişiklik gösterir. Forma arkasına baskı yapıldığı zaman maç formasında rahatsızlık hissedilmez çünkü ona göre tasarlanmıştır fakat taraftar forması biraz daha bol kesim olduğu için o sıcak baskıyı bozabilir.



5.198 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page