top of page

Real Valladolid, Uzun Kollu Formalara Hayat Veriyor.



Mevcut formaları için bir yaşam tarzı seçeneği sunan La Liga 2 kulübü Real Valladolid, takımın mevcut iç saha ve deplasman formalarının özel uzun kollu versiyonlarını piyasaya sürdü ve tüm sponsorları kaldırarak temel tasarımları tüm ihtişamıyla hayranlık uyandıracak şekilde gözler önüne serdi.


Kappa son birkaç sezondur forma tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor ve Real Valladolid de İtalyan markasının değerli çalışmalarından yararlanan bir diğer isim oldu. Ne yazık ki; hem iç saha hem de deplasman formalarının tasarımları, hem ön hem de kollardaki oldukça cafcaflı sponsorlar tarafından engellendi. Artık hem iç saha hem de dış saha, tasarımların tüm görkemiyle hayranlıkla izlenmesine olanak tanıyan temiz, sponsorsuz bir versiyonla piyasaya sürüldü, aynı zamanda uzun kollular ve tüm görünüme daha fazla ihtişam katıyorlar.





İç saha forması, takımın 30 Haziran 1984'te kazandığı Lig Kupasından ilham alan retro bir tasarıma sahiptir. Bu sezon, o zaferin üzerinden 40 yıl geçmiştir ve bu formanın tasarımında o andan esinlenerek karşımıza çıkıyor.


Deplasman forması, sanatçı Félix Rodríguez, ön ve arka olmak üzere tüm vücuda yayılan grafiğin yanı sıra forma, aynı tonda kulüp arması kullanımıyla da dikkat çekiyor. Bizim için bu denge 'Estrella Galicia' sponsoru tarafından bozuldu. Burada kaldırılan sponsor logo, formanın olması gerektiği gibi takdir edilmesine olanak sağladı.








384 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page